Pârtii deschise de Paști

Pentru că vremea e prea frumoasă ca să nu ne bucurăm de ea în zilele libere ce urmează, Arena Platoș Păltiniș deschide complexul pentru trei zile în minivacanța prilejuită de Paștele ortodox.

foto: Dragoș Asaftei

Reprezentanții resortului anunță că pârtiile sunt încă acoperite de zăpadă artificială și sunt potrivite pentru un schi de primăvară, iar, în același timp, temperaturile au crescut, încât unele activități ale complexului de vară pot fi deja deschise. Astfel, complexul Arena Platoș va fi deschis între 7 și 9 aprilie, între orele 11 și 17.

De pe schiuri, pe bicicletă

Pârtiile vor fi deschise pentru schiori sau pentru cei care doresc să se dea cu sania, iar când s-au epuizat activitățile de iarnă, cei care doresc să își petreacă zilele libere de Paști în natură, în aer liber, pot încerca tiroliana, parcul de cățărat sau pot folosi bicicletele și trotinetele complexului de vară.

Concurs pentru copii

Duminică, în ziua de Paști, copiii sunt așteptați la un mic concurs. 100 de ouă și iepurași de ciocolată vor fi ascunși prin complexul Arena Platoș iar cel care va aduna cele mai multe va câștiga un skipass pe întreg sezonul următor de iarnă, care poate fi oferit apoi oricui. Și acestea sunt doar câteva dintre surprizele pregătite pentru weekend-ul prelungit ce urmează.

„Având în vedere că este un eveniment inedit, între iarnă și vară, skipass-ul disponibil va avea un preț redus. Încercăm să lansăm o nouă tradiție în perioada sărbătorilor pascale, să oferim o alternativă în aceste zile mai moleșite, cum se obișnuiește”, spune Ioana Dragomir, managerul complexului Arena Platoș Păltiniș.

Prețul skipass-ului pentru adulți va fi 53 de lei, 35 pentru studenți, elevi și pensionari și 33 pentru copii.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*