Patru firme își doresc contractul pentru refacerea marcajelor în tot Sibiul

Primăria Sibiu a inițiat, în luna ianuarie, o procedură de achiziție pentru contractul care prevede refacerea marcajelor rutiere din oraș, termenul limită de depunere a ofertelor fiind 9 februarie. Patru ofertanți se luptă pentru un contract estimat la 2,3 milioane de lei.

“Refacerile marcajelor rutiere sunt lucrări curente, însă foarte importante din punct de vedere al siguranței în trafic. Până la termenul limită, au depus oferte patru firme – două din Sibiu, una din București și una din Mureș. Dorim să încheiem acest contract cât mai repede, pentru ca în martie să înceapă deja lucrările efective”, a anunțat primarul interimar Astrid Fodor.

Strada Deva, redată circulației

Caietul de sarcini pentru această procedură prevede realizarea a 163.000 mp de marcaje rutiere transversale și longitudinale, marcajele trecerilor de pietoni, cele pentru pistele destinate bicicletelor și cele de delimitare a spațiilor de parcare, a stațiilor de autobuz și a locurilor destinate autovehiculelor de taxi.

Valoarea estimată a contractului pentru refacerea marcajelor este de 2,3 milioane de lei. Valoarea efectivă a acestor lucrări va rezulta după evaluarea ofertelor și atribuirea contractului valabil pentru 12 luni.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*