Pepe și trupa Maxim cântă în acest weekend la Avrig | PROGRAMUL primei ediții a Festivalului Tineretului

Prima ediție a Festivalului Tineretului promite distracție și recitaluri susținute de artiști îndrăgiți în toată România.

Tinerii din Avrig, dar și cei din localitățile învecinate vor petrece sâmbătă, 26 august, alături de băieții din trupa Maxim, o trupă de muzică pop, formată de Adrian Sînă în anul 2013.
În 2014, cei patru băieți au lansat melodia „Sărutări criminale”, piesă care a ajuns rapid la inimile ascultătorilor. Videoclipul a strâns peste 14 milioane de vizualizări pe YouTube, devenind una dintre cele mai difuzate piese ale anului 2014. Mai târziu, Maxim a lansat piesa „Vreau să te”, o poveste despre libertate și spirit de aventură. Melodia s-a bucurat de un mare succes în rândul fanilor, urcând cu rapiditate în clasamente.

Duminică, 27 august, îndrăgitul cântăreț și prezentator TV, Pepe, va încinge la propriu atmosfera în Piața Gheorghe Lazăr din Avrig pe ritmuri dance și latino. Este deja o tradiție ca, la început de sezon estival, Pepe să lanseze o piesă nouă care să răsune în nopțile fierbinți de vară, la petrecerile ce prind rasaritul. După “E vara mea”, “Sol de Playa”, “Dominicana”, în această vară am fredonat cu toții “Prisionero de amor”, piesă care are toate ingredientele pentru a fi pusă pe repeat la orice petrecere.
În afară de Pepe și Maxim, pe scena festivalului vor mai urca fostul concurent la Vocea României, Adrian Corlaciu, trupele rock Fusion și Still Crazy și două trupe de dans.

„Festivalul Tineretului promite să devină o nouă manifestare emblematică pentru Avrig şi avrigeni. În cele două zile, tinerii Avrigului vor avea parte de recitaluri susţinute de artişti importanţi de la noi din ţară, de programe de discotecă în aer liber pe muzică de DJ, precum şi de multe surprize”, ne-a declarat Ramona Berghea, viceprimarul orașului Avrig.
În fiecare zi, programul va începe la ora 18:00, iar între orele 21:00 şi 23:00 va fi organizată discotecă în aer liber.
„Festivalul Tineretului” este organizat de Primăria şi Consiliul Local Avrig, cu finanţare de la bugetul local al oraşului. Manifestarea a fost inclusă în calendarul anual de activităţi cultural – artistice şi sportive al oraşului Avrig.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*