Performanțe la tenis de masă, obținute de micii sportivi din Cisnădie

Ziua Mondială a Tenisului de Masă (WTTD) a fost marcată la Sibiu, ieri, printr-un turneu care a reunit peste 70 de concurenți din județul Sibiu.

14 sportivi au reprezentat Cisnădia în cadrul competiției desfășurate la Centrul Aria și aproape toți au reușit să urce pe podium.

Astfel, la categoria destinată claselor I-II, Eric Huja a câștigat locul I, Albert Catană s-a clasat pe locul II, iar David Costache, pe locul II. La clasele III-IV, cisnădianul Alex Pârvu s-a situat pe locul II, iar la clasele V-VI, prima treaptă a podiumului a fost ocupată de Raul Dorling. Cisnădienii au avut rezultate meritorii și la categoriile destinate claselor mai mari, unde Cendana Govoreanu a obținut locul V, iar Eduard Weiss, locul VIII, potrivit reprezentanților CS Măgura Cisnădie.

Ziua Mondială a Tenisului de Masă este organizată anual de către federația internațională de resort din anul 2015. Misiunea sa fundamentală este să promoveze practicarea sportului în toate colțurile lumii și să facă sportul popular, universal și incluziv.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*