Pericol iminent pe strada Viitorului

Un cititor ne semnalează o situație periculoasă pe strada Viitorului.

„Vă aduc în atenție un pericol iminent pe strada Viitorului, unde limitatorul de înălțime de la podul de cale ferată a fost rupt, după cum se vede în aceste fotografii. Tipic românesc, dispozitivul a fost legat cu o bandă adezivă textilă, dar asta nu înseamnă că nu poate cădea oricând pe o mașină.

Este o situație îngrijorătoare pentru miile de sibieni care locuiesc în cartierele Lupeni și Reșița, printre care, din câte știu, se numără și doamna primar Astrid Fodor, care probabil că trece zilnic pe această stradă. Nu știu cum se face că nu a observat până acum cât de nepotrivită este starea de fapt: pe un sens al acestei străzi destul de îngustă este piciorul podului, iar pe partea cealaltă este o gospodărie care nu are o limită de proprietate dreaptă. Practic, intrarea în cartier trebuie să ocolească o curte și o latrină, nu înțeleg de ce nu s-a ajuns la o înțelegere cu proprietarul respectiv.

Pentru accesul în cele două cartiere, există doar două intrări: strada Viitorului și viaductul de la gară. Prin ambele puncte trec mii de mașini în fiecare zi. Și pe sub acest pod, ca și pe Podul Gării, deja se circulă bară la bară, la orele de vârf. Ce se va întâmpla în zona Gării când se va construi acel complex comercial în locul fostei fabrici Mecanica și traficul va crește exponențial? Au specialiștii Primăriei vreo soluție?“


Așteptăm mesajele dvs. pe adresa redactia@mesageruldesibiu.ro sau Facebook.com/MesagerulSB!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*