Pericol pe șosele! Șoferi beți și puști de 17 ani pe moped

În ultimele 24 de ore, polițiștii sibieni au continuat acțiunile de prevenire și combatere a încălcării normelor rutiere pe drumurile publice. 4 infracțiuni la regimul rutier, din care două de conducere sub influența alcoolului, au fost înregistrate în cursul zile de ieri, 19 iunie.

Astfel, în jurul orei 08:30, în Șelimbăr, polițiștii rutieri au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Pictor N. Brana de către un sibian în vârstă de 29 de ani.

Testarea alcoolscopică a conducătorului auto a indicat o valoare de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat, sibianul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La nivelul Secției nr. 1 Poliție Rurală Șelimbăr s-a deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

 

În jurul orei 20:00, în orașul Cisnădie, polițiștii rutieri au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Transilvaniei de către un localnic în vârstă de 54 de ani.

Testarea alcoolscopică a conducătorului auto a indicat o valoare de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La nivelul Poliției Orașului Cisnădie s-a deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

 

În localitatea Laslea, în jurul orei 19:45, polițiștii au oprit pentru control în trafic un moped, la conducerea căruia a fost identificat un localnic în vârstă de 17 ani.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că minorul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicul, iar mopedul este neînmatriculat, respectiv neînregistrat.

La nivelul Poliției Orașului Dumbrăveni s-a deschis un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv punerea în circualație și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*