Perioadă marcată. Mesaj de mulțumire din partea CJ și a SCJU pentru Horațiu Cojocaru, la final de mandat

Consiliul Județean Sibiu și SCJU transmit cele mai bune gânduri de apreciere acum, la încheierea mandatului lui Horațiu Cojocaru la conducerea Spitalului CF Sibiu, după o perioadă marcată profund de pandemia de coronavirus. A fost un mandat plin de provocări, în care sistemul medical a fost supus unor mari încercări, dar care prin profesionalismul, implicarea și dedicarea domnului manager au fost depășite cu succes.

„Mulțumim pe această cale pentru parteneriatul solid pe care am reușit să îl clădim, dar mai ales pentru promptitudinea cu care domnul manager Horațiu Cojocaru a răspuns în cadrul campaniilor de vaccinare pe care Consiliul Județean, Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu, subordonatele și partenerii noștri le-au desfășurat în context pandemic. Considerăm că, prin această deschidere Spitalul C.F. Sibiu a contribuit semnificativ la combaterea răspândirii virusului în comunitate și mai ales, la șansa comunității de a reveni într-un timp mai scurt la o viață normală alături de cei dragi.

Mulțumim, de asemenea, pentru sprijinul considerabil pe care Spitalului General C.F. Sibiu l-a acordat Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu în context pandemic, prin susținerea activității  medicale și asigurarea continuității serviciilor acordate pacienților.

Îl asigurăm pe dl. Horațiu Cojocaru de întreaga noastră considerație și îi urăm succes în tot ceea ce va întreprinde în viitor!”, se arată în mesajul de mulțumire.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*