Peste 5 tone de ajutoare pentru victimele cutremurelor din Turcia strânse de PMP Sibiu (CP)

Sute de oameni au donat peste 5 tone de materiale și obiecte de strictă necesitate (alimente neperisabile, paturi pliante, pilote, perne, prosoape, articole de igienă personală și curățenie, îmbrăcăminte și încălțăminte de iarnă) în cadrul campaniei umanitare derulată de către PMP Sibiu, la  inițiativa d-lui Ioan Balaci, președintele organizației municipale PMP Sibiu, în perioada 10-28 februarie 2023.

Foto: PMP Sibiu

Ajutoarele au fost transportate la Grupul de sprijin Yasemin, care va asigura transportul în Turcia și distribuția acestora către populația din zonele afectate. În județul Sibiu, au fost deschise, pe durata campaniei, alte două puncte de colectare, la sediile organizațiilor PMP din Mediaș și Avrig. Acțiunea noastră a depășit granițele județului Sibiu, o donație consistentă fiind oferită de către copiii legitimați la clubul sportiv Tans Academy din Călan, județul Hunedoara.

Video: PMP Sibiu

Este impresionant sprijinul de care s-a bucurat această campanie în comunitatea sibiană și dorim să mulțumim tuturor persoanelor  care s-au implicat  prin donații sau  prin participarea la depozitarea, sortarea și transportul materialelor. Sperăm că sprijinul oferit să aducă puțină alinare în oceanul de suferință și durere provocat de atâtea pierderi de vieți omenești și distrugeri materiale, după cutremurele din Turcia.

Foto: PMP Sibiu

Partidul Mișcarea Populară Sibiu își exprimă, încă odată,  compasiunea și regretul pentru drama populației din zonele afectate.

Biroul de presă PMP Sibiu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*