Peste 500 de zile de luptă continuă cu pandemia. Mesajul prefectului Mircea Crețu

Prefectul Mircea adresează un mesaj de mulțumire tuturor celor implicați în lupta cu pandemia de Covid-19.

„Au trecut peste 500 zile marcate pentru noi toți de efortul continuu și devotamentul eroilor implicați în lupta cu pandemia de COVID-19”, se arată în mesajul prefectului.

În aceste momente, premergătoare Zilei Naționale a României, în numele membrilor Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, Mircea Crețu a exprimat gratitudinea și solidaritatea pentru întreg personalul din sistemul de sănătate și al Ministerului Afacerilor Interne implicat activ, printr-o muncă incredibil de grea, desfășurată ceas cu ceas, pentru ca viața să învingă.

Mircea Crețu: „Ziua Națională este despre Eroii care au făcut și menținut Unitatea României. Din acest motiv Vă scriu, cu dragoste și respect, aceste gânduri de mulțumire. Mulțumire pentru tot efortul unei perioade pandemice în care ați fost mai mult decât linia întâi. Ați fost și sunteți oamenii unității. Care țin Țara vie, plină de speranță și curaj! De aceea, în numele Comitetului Județean pentru Situații de Urgență al Județului Sibiu, al sibienilor pentru care ați fost mereu alături, Vă mulțumesc și Vă doresc sănătate și curaj în lupta de fiecare zi. Un gând bun familiilor Voastre fără de care nimic din ce ați dăruit comunității nu s-ar fi împlinit și un mare MULȚUMESC pentru efortul lor de a Vă sprijini”.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*