„Petrică şi lupul” – peste 2.500 de vizualizări de Ziua Copilului

Ziua copilului a fost marcată de Filarmonica de Stat Sibiu prin organizarea mai multor acțiuni, toate având un singur numitor comun: povestea muzicală „Petrică și Lupul”. Peste 2.500 de copii au urmărit difuzările online, iar începând de azi cei mici care au participat la „vânătoarea de comori muzicale”, din cadrul aceluiași proiect, pot ridica premiul de la Sala Thalia.

Basmul simfonic „Petrică și Lupul” a stat al baza acțiunilor organizate de Filarmonica de Stat Sibiu cu ocazia Zilei Copilului.

După aproape 3 luni în care au lipsit de pe scena Sălii Thalia, muzicienii din Orchestra Filarmonicii Sibiu au interpertat împreună povestea muzicală – imaginată de compozitorul rus Serghei Prokofiev – „Petrică și Lupul”. Alături de ei, în sală și pe scenă s-au aflat actorul Daniel Plier și dirijorul Cristian Lupeș.

Înregistrarea a fost difuzată în 1 iunie pe pagina de Facebok şi site-ul instituţiei și a fost urmărită de peste 2500 de copii (de toate vârstele). Cei care nu au putut urmări în direct difuzarea în premieră pot vedea înregistrarea pe site-ul www.FilarmonicaSibiu.ro sau pe contul oficial de youtube al instituției.

Tot în 1 iunie copiii au putut participa la o adevărată „vânătoare de comori muzicale” putând astfel să descopere cele 7 personaje din basmul simfonic, pe spațiile de afișaj din oraș. Efortul lor nu rămâne nerăsplătit, fiecare mic „vânător” va primi o cărticică de colorat cu ilustrații din poveste.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*