Piano Rocks, în aer liber

14 artiști vor urca în acest an pe scena „Piano Rocks”.

Evenimentul, aflat la ediția a VII-a, se va desfășura pentru prima dată în aer liber și îi are ca invitați speciali pe cei de la Trooper. „Am discutat încă de anul trecut cu organizatorii despre acest eveniment. Ne-a plăcut mult ideea. Suntem fericiți că se întâmplă acum. Chiar dacă traversăm o perioadă mai grea, este bine să nu uităm să ne și bucurăm din când în când. Îi așteptăm pe toți prietenii din Sibiu la un concert special. Muzica unește suflete!“, a declarat Alin Dincă, solistul formației Trooper. Concertul este programat sâmbătă, 26 septembrie, cu începere de la ora 20, în Piața Mică. Alături de pianista Monica Florescu, afișul concertului este completat de percuționistul Gabriel Barani, dansatori ai Teatrului de Balet Sibiu și 4Tune Quartet.

Dincolo de limite

Spectacol muzical realizat prin combinarea muzicii rock cu muzica clasică și acordurile pianului, Piano Rocks propune publicului compoziții din repertoriul pop-rock internațional, semnate de Guns’n’Roses, Deep Purple, Led Zeppelin, The Cranberries, System of a Down sau Europe.

Publicul obișnuit cu concertele clasice, camerale sau cu orchestra, în care pianista Monica Florescu performează în mod frecvent, are ocazia să o redescopere într-o ipostază cu totul nouă și improvizatorică, pe care o exprimă cu multă prospețime în cadrul Piano Rocks, alături de Trooper, un adevărat simbol pentru heavy metal-ul românesc. „Piano Rocks 7 împinge limitele improvizatorice, crește adrenalina și poate chiar frizează nebunia“, mărturisește Monica Florescu.

Accesul la acest eveniment 100% sibian se face pe bază de invitație, în limita locurilor disponibile. Invitațiile pot fi solicitate prin email, la adresa pianorocks.sibiu@gmail.com. Datorită interesului crescut arătat de către public, și această ediție va fi transmisă live pe internet, pe facebook.com/PianoRocksSibiu și pe platforma www.livestreamromania.ro.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*