Platforma program a candidatului PNL la funcția de primar al Sibiului, Adrian Bibu, postată online

Platforma program a candidatului PNL la funcția de primar al Sibiului, Adrian Bibu, a fost postată pe www.sibibu.ro, site lansat odată cu preluarea funcției de consilier local, în urmă cu peste un an.

 

 

“Pe sibibu.ro am comunicat cu sibienii, le-am spus care sunt opiniile mele despre oras si mi-am explicat voturile din Consiliul Local. Pe site am prezentat si o parte dintre oamenii care, dupa parerea mea, participa zi de zi la constructia unui Sibiu mai bun. Din aceste motive am decis impreuna cu echipa mea sa folosim sibibu.ro  pentru mediatizarea platformei program” – Adrian Bibu, candidatul PNL Sibiu la functia de primar.

Documentul are 12 pagini si este structurat în două părți, una dedicată  PROIECTELOR MAJORE precum TRENUL PERIURBAN, ZONA METROPOLITANA, COMPLEXUL COMPETITIONAL , NOUL SPITAL JUDETEAN si INVESTITII IN EDUCATIE si alta in care sunt descrise prioritati din  domeniul urbanismului, sportului, societatii civile , mediului si din alte domenii.

„Tot acest program transmite următorul mesaj: Sibiul  trebuie nu doar să țină pasul cu vremurile, ci să fie, așa cum se întâmpla odată, înaintea lor. Vă propun un oraș în care deciziile se iau cu gândul la viitorul de peste zece ani, nu de peste zece luni și care găsește soluții, nu scuze! Veți vedea proiecte mari și foarte mari. Unii vor spune că nu sunt bani, alții, că juridic lucrurile sunt complicate… Vor spune lucruri pe care le-am auzit destul în România! Sunt lucruri care s-au realizat în alte orașe din tara. Orașe care în alți ani erau obișnuite să vină să învețe că se poate de aici, din Sibiu”-Adrian Bibu, candidatul PNL Sibiu la functia de primar.

Platforma program  poate fi lecturata in detaliu pe www.sibibu.ro, dar va fi prezentata, pe capitole sau subiecte,  pana la alegerile locale prin intermediul presei si retelelor on line.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*