FOTO Ploaie de medalii. PUMA Club Sibiu face istorie la Koper

Sportivii de la PUMA Club Sibiu au reușit performanțe remarcabile la Cupa Mondială de Taekwon-do ITF din Koper, Slovenia. Competiția are loc în perioada 2-9 octombrie în „Arena Bonifika“ din Koper.

foto: facebook/Puma Sibiu

Clubul sibian a deplasat un lot format din 11 sportivi, din totalul de 64 câți alcătuiesc delegația României, la o competiție la care au luat startul nu mai puțin de 1.300 de sportivi din 52 de țări.   

PUMA a reușit să depășească ținta propusă înaintea plecării, de 3 medalii dintre care una de aur. „Facem istorie pentru clubul nostru la Cupa Mondială din Slovenia, Koper“, transmitea ieri seară Puma Sibiu. Sportivii săi își adjudecaseră deja 2 medalii de aur, 3 de argint și 4 de bronz.  Apoi a mai adăugat una de bronz, prin Vlad Văcariu. „Încheiem competiția cu o nouă medalie de bronz, obținută cu mari sacrificii de Vlad Văcariu la proba de luptă seniori masculin.“, a transmis Alin Lăzurca, antrenor la PUMA Club Sibiu și antrenor la lot național la Federația Română de Taekwon-do ITF. Acesta a anunțat câteva din succesele remarcabile ale sportivilor noștri. David Trînbițaș a devenit campion mondial, iar Paul Hadăr vicecampion mondial la sărituri, la fel ca David Isaac Nuță.

Același Paul Hadăr a mai luat o medalie de bronz.

Mario David e campion mondial la luptă, iar Alex Tomescu vicecampion mondial

Ștefania Văcariu a luat bronzul la tull

Vlad Văcariu, bronz la luptă seniori masculin

PUMA Club Sibiu a  deplasat la Cupa Mondială sportivii: Mario David, Alexandru Tomescu, David Isaac Nuță, David Trînbițaș, Paul Hadăr, Ștefania Răchitan, Vlad Văcariu, Ștefania Văcariu, Oana Oltean, Gabriela Pungă și Radu Nicoară.

Imagini în direct de la Cupa Mondială din Slovenia, AICI

Foto: facebook/Alin Lazurca

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*