PMP pune tunurile pe Transgaz

Partidul Mişcarea Populară (PMP) doreşte înfiinţarea unei comisii parlamentare care să ancheteze Transgaz şi modul în care este cedat gazul românesc din Marea Neagră, a anunţat sâmbătă, la Sibiu, deputatul Marius Paşcan.

„Se premeditează o altă hoţie prin Transgaz cu cedarea gazului românesc din Marea Neagră, în condiţiile în care România are resurse de gaz conform productivităţii actuale şi a resurselor pe care le avem prin zăcăminte, pentru maxim zece ani. Şi noi cedăm tot gazul românesc, gazul ajunge prin tot felul de combinaţii, licitaţii ascunse, cu contracte confidenţiale, de care aflăm şi noi întâmplător, când se mai scurge un document prin presă şi trebuie să reacţionăm. Am şi propus, în săptămâna trecută, o comisie de anchetă parlamentară şi sper să reuşim să ajungem şi să dovedim hoţia care stă în spatele resurselor energetice ale României şi cum anumiţi interpuşi politic şi protejaţi politic ajung ca din situaţia de comisionar, de şpăgar, ca să vă traduc, care au fost implicaţi în cumpărarea drepturilor litigioase prin Autoritatea Naţională de Restituiri, astăzi sunt bine mersi ori în consiliile de administraţie ale regiilor care sunt stăpânite de stat prin monopol, cum este şi Transgaz şi chiar director general. Ce s-a întâmplat? Un astfel de personaj a ajuns să fie implicat în retrocedările acestea oneroase, pe care le-aţi văzut cu toţii la televizor, a luat o şpagă de 1,6 milioane lei şi mai apoi a devenit martor denunţător, denunţându-şi complicii şi scăpând basma curată, dar cu conturile pline. Şi acest personaj este astăzi director general al Transgaz şi negociază gazul românesc din Marea Neagră. Cine fură o dată, cine trădează o dată, să ştiţi că o va face în continuare fără niciun fel de problemă”, a declarat Paşcan, în timpul unui discurs ţinut la Sibiu.

Liderul PMP Mureş, Marius Paşcan, a fost prezent sâmbătă, la conferinţa filialei judeţene PMP Sibiu, relatează Agerpres.

One Comment

  1. Ce o sa pateasca cei care vand gazul ,daca Bombonel a vandut petrolul cu zacamintele din subsolul Romaniei si cele din Kazacstan apartinand Petrom ,cu rafinariile si pompele din toata tara pe nimic(aprox.600000 mil euro)bani recuperati de OMW doar din vanzarea pompelor de carburant companiei maghiare MOL ??)A fost judecat pentru niste termopane sau tablouri si acum va rade in nas si va invita sa-i numarati ouale!!!Asta e JUSTITIA IN ROMANIA?Asta trebuia sa fie inchis pe viata pentru devalizarea resurselor nationale (atentat la siguranta energetica a poporului roman …popor care e cocosat de preturi inexplicabile la energie!!!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*