PNL își lansează echipa pentru județul Sibiu

Daniela CimpeanDaniela Cîmpean, candidatul PNL pentru președinția Consiliului Județean Sibiu, și-a anunțat, ieri după-amiază, în sala de festivă a Bibliotecii ASTRA, programul electoral pentru câștigarea Consiliului Județean la alegerile din 5 iunie. „Candidez pentru a înlocui veșnica ceartă între partide cu colaborare pentru proiectele mari ale județului, proiecte care să ne facă viața mai bună și să dea o șansă reală de prosperitate în satele și orașele noastre. Aceste proiecte nu vor fi stabilite din birouri, ci împreună cu sibienii, pe care vrem să-i implicăm cât mai mult în deciziile importante. Până acum, această instituție s-a ocupat de cheltuirea banului public și nu de măsuri care să contribuie la producerea de venituri. Sibienii, satele, comunele, orașele au nevoie de sprijin pentru a deveni atractive pentru investitori, pentru a se deschide noi firme care să ofere locuri de muncă, care să plătească taxe și impozite. Vrem un Consiliu Județean care să fie mai întâi activ în domenii care produc venituri, vrem un Consiliu Județean care să facă investiții publice în turismul sau economia din mediul rural și orașele mici, în așa fel încât acestea să se dezvolte și să atragă investiții“, a spus Cîmpean, aflată la al treilea mandat de consilier județean.

În opinia sa, Consiliul Județean are nevoie de angajați care să fie profesioniști în domeniul lor, care să-și fi demonstrat competența și care să lucreze în folosul sibienilor. „Daniela Cîmpean va deschide lista PNL pentru administrația județeană pentru că răspunde fără nici un semn de îndoială la trei cerințe: integritate, profesionalism și apropiere față de oameni. La fel de valoroasă va fi și lista de consilieri județeni“, a dat asigurări deputatul Raluca Turcan, președintele PNL Sibiu.

Lansare cu liderii naționali

Astăzi, la ora 17.00, la Sala Thalia, PNL Sibiu își va lansa candidații pentru alegerile locale. La eveniment vor participa și cei doi vicepreședinți ai formațiunii, Alina Gorghiu și Vasile Blaga.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*