PNL Sibiu continuă tradiția “Poveștii de Crăciun”

Organizația de Femei a PNL Sibiu, Crucea Roșie Sibiu și Teatrul Gong au adus un zâmbet unor copii talentați.

„În fiecare an scriem câte o “Poveste de Crăciun” la Sibiu despre bucuria de a ne afla împreună, prietenii din PNL Sibiu, și despre fericirea primirii unui cadou mai special: zâmbetele calde ale unor copii minunați și talentați.

“Povestea de Crăciun” s-a transformat într-o adevarată tradiție care an de an ne adună laolaltă și ne amintește de spiritul Crăciunului. Și parcă în fiecare an este tot mai frumos și mai intens acest moment de bucurie!

Anul acesta i-am avut aproape pe cei mai destoinici spiriduși ai Moșului, prietenii de la Crucea Roșie Sibiu și de la Teatrul Gong Sibiu, împreună cu Organizația de Femei a PNL Sibiu, cu ajutorul cărora am creat momente de neuitat pentru cei mici.

Sperăm că rolul de Moș Crăciun pe care ni l-am asumat astăzi pentru cei 50 de copii prezenți le-a adus cel putin aceeași bucurie ca cea pe care întâlnirea cu ei ne-a făcut-o nouă tuturor!

Le mulțumim  celor care ne-au fost alături și în acest an, deciși ca și noi, să ducă fericirea Crăciunului și acolo unde, poate, ajunge mai greu”, a declarat vicepremierul Raluca Turcan, președintele PNL Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*