PNL Sibiu, Klaus Iohannis, Rareș Bogdan, spun răspicat NU corupților! Raluca Turcan: Un referendum împotriva corupților e o șansă pentru fiecare român cinstit! (P)

Președintele PNL Sibiu, Raluca Turcan, susține că referendumul propus de președintele Klaus Iohannis este de fapt o ”moțiune de cenzură” împotriva guvernării PSD. Un vot împotriva corupților va fi un vot ca politica în România să fie făcută de oameni integri, nevulnerabili, preocupați de ce rămâne în urma lor pentru oamenii cei mulți, nu al clicilor de infractori. Avem fapte concrete de constituire a unui grup infracțional organizat care, de când a preluat puterea, nu face altceva decât să dea legi să scape de pușcărie corupții. Asta e realitatea! Sună dur, dar avem datoria să spunem lucrurilor pe nume! Avem atacuri la economia națională cu efect direct asupra nivelului de trai. Avem o politică externă în care Viorica Dăncilă ne face de fiecare dată de râs. Avem o gașcă de politicieni care forțează orice lege pentru a-l descătușa pe liderul PSD, Liviu Dragnea, condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare. Acești oameni vor să distrugă într-un mandat tot ce au realizat românii în două generații. Despre asta este vorba în acest referendum. Acceptăm asta sau spunem stop acestor oameni?”, a declarat prim-vicepreședintele PNL, Raluca Turcan.

Deputatul de Sibiul a insistat asupra faptului că “moțiunea de cenzură a cetățenilor la adresa actualei puteri va forța politicienii din arcul majoritar să facă un pas înapoi”, a mai spus Turcan.

Klaus Iohannis: Golăneala PSD a depășit orice limită

Președintele României, Klaus Iohannis a anunțat că va convoca referendumul pentru Justiție pe 26 mai, odată cu alegerile europarlamentare. „Golăneala PSD a depășit orice limită. Nu trec nici măcar 3 zile fără să dea ordonanțe. Ordonanțele de urgență ale Guvernului au devenit, în timpul acestui accident regretabil al democrației care este guvernarea PSD, un instrument folosit abuziv. Trebuie să punem punct practicilor de a da OUG-uri și trebuie să o facem acum. Când aceste trăsături se împletesc cu intenția de a legifera în interesul infractorilor, fie ei și lideri de partid, atunci avem premisele unui dezastru pentru România. Pesediștii trebuie să înceteze atacurile la adresa Justiției….Cetățenii au dreptul suveran să decidă dacă vor sau nu să lase corupția să devină politică de stat”, a spus Iohannis.

PNL Sibiu îl susține pe Rareș Bogdan

PNL Sibiu, la alegerile europarlamentare din 26 mai îl susține pe primul liberal din lista de candidați a PNL. Pe jurnalistul Rareș Bogdan.

“PNL propune o echipa de oameni la Bruxelles care din prima zi știu cum să aducă beneficiile europene aproape de români și să spună NU corupților.

Rareș Bogdan, un luptător împotriva corupților, a abuzurilor și a celor care dezonorează România!

Mircea Hava – primarul din România care a atras cele mai multe fonduri europene din țară!

Siegfried Muresan – europarlamentarul care a reușit să determine PARLAMENTUL EUROPEAN să o susțină pe Codruța Kovesi în funcția de procuror european.”

Acestea sunt doar câteva nume și atuuri ale echipei PNL pentru Parlamentul European. E foarte important ca sibienii să nu-și irosească votul pe tot felul de iluzii. Forța oamenilor se vede în fapte, nu în iluzii sau minciuni”, a declarat Raluca Turcan.


ADVERTORIAL

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*