PNL Sibiu și-a anunțat echipa pentru alegerile locale

Preşedintele CJ Sibiu, Daniela Cîmpean, va candida pentru un nou mandat, iar consilierul municipal Adrian Bibu este propunerea liberalilor pentru funcţia de primar al municipiului Sibiu, a anunţat ieri liderul Organizaţiei Judeţene a PNL Sibiu, vicepremierul interimar Raluca Turcan.

„PNL Sibiu propune conducerii Partidului Naţional Liberal candidaturile pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Sibiu în persoana doamnei Daniela Cîmpean şi pentru Primăria municipiului Sibiu – domnul Adrian Bibu, consilier local şi membru activ al PNL. Facem aceste propuneri conducerii PNL în perspectiva viitoarelor alegeri şi propunerile noastre pleacă de la încrederea pe care sibienii o au în PNL la nivel naţional. (…) PNL este cel mai puternic partid din judeţul Sibiu”, a declarat, într-o conferinţă de presă, Raluca Turcan, citată de Agerpres.

Potrivit acesteia, BPN al PNL va valida în şedinţa de mâine candidaturile la funcţiile de preşedinţi de CJ şi de primari ai municipiilor reşedinţă de judeţ din ţară.

Daniela Cîmpean, actualul preşedintele al Consiliului Judeţean Sibiu, a susţinut că, dacă va fi realeasă, va continua proiectul de a construi un spital nou judeţean şi o centură ocolitoare de sud a municipiului Sibiu.

„Vreau să vă asigur că ce am început vom continua. Cele mai importante proiecte pe care sibienii şi le doresc, spitalul şi varianta ocolitoare sud, sunt proiecte pe care PNL, prin conducerea de la nivelul administraţiei locale, judeţene, şi le-a asumat şi este determinată să le ducă mai departe”, a precizat Cîmpean.

Conform acesteia, CJ Sibiu le va propune sibienilor şi un pact ecologic.

„Mă gândesc la o dezbatere la care să le propun sibienilor un pact verde pentru Sibiu. Dacă această propunere va fi pe dorinţele sibienilor vom merge mai departe. Ştiţi că la nivelul UE s-a lansat acest Green Deal (Pactul Ecologic European – n.r.) care îşi propune ca Europa să fie neutră din punct de vedere al mediului în 2050. Mi-aş dori ca sibienii să îmbrăţişeze o astfel de abordare la nivelul judeţului Sibiu, judeţul Sibiu să fie printre primele judeţe sau regiuni din Europa care să îmbrăţişeze această direcţie”, a mai spus Daniela Cîmpean, prezentă la conferinţa de presă.

Parteneriatul cu FDGR merge mai departe

Candidatul PNL la funcţia de primar al municipiului Sibiu, Adrian Bibu, spune că a intrat în cursa electorală pentru a câştiga. „Pentru mine este o mare onoare să candidez la Primăria municipiului Sibiu din partea PNL, dar şi o mare responsabilitate. Eu vă pot spune sută la sută că am intrat în această campanie şi această competiţie cu gândul să câştig Primăria Sibiu”, a declarat el. Pe de altă parte, Turcan a anunţat că parteneriatul cu Forumul Democrat al Germanilor din România de la nivelul CJ şi al Primăriei Sibiu este valabil, chiar dacă fiecare formaţiune are propriii candidaţi. Ea a precizat că acest parteneriat va continua la Sibiu şi după alegeri.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*