PNL Sibiu și-a lansat candidații. Îndemnul lui Turcan

Vicepremierul Raluca Turcan, lider judeţean al liberalilor sibieni, i-a îndemnat pe aceştia să atragă toţi oamenii care pot să vină alături de PNL, pentru că PSD-ul „este un adversar redutabil”.

„Această bătălie cu PSD-ul nu s-a încheiat. Şi dacă aici, la Sibiu, lucrurile par un pic mai uşoare, pentru că PSD-ul este slăbit şi îngenunchiat, în ţară nu e aşa. În ţară, PSD-ul este un adversar redutabil. În ţară, PSD-ul a acaparat şi controlează, în continuare, instituţii ale statului român. În ţară, în continuare, baronii nu fac legea omului de rând şi cinstit, baronii fac legea celor certaţi cu legea. Şi aşa cum v-am îndemnat la alegerile trecute, nu lăsaţi niciun om care poate să vină alături de noi şi să nu vină”, a declarat Raluca Turcan, aseară, la lansarea candidaţilor PNL Sibiu pentru alegerile locale.

Turcan le-a spus liberalilor că ar trebui să fie toţi la nivelul preşedintelui României, Klaus Iohannis.

„M-am străduit, am făcut eforturi mari, uneori şi sacrificii multe, ca această organizaţie să fie simbol, să fie emblematică şi să ne putem ridica prin ceea ce susţinem la nivel de principiu, de soluţie, de proiect, să ne ridicăm la nivelul preşedintelui României, Klaus Iohannis, care a obţinut ceva ce uneori părea greu de atins, şi anume menţinerea prestigiului României”, a mai spus Raluca Turcan.

Raluca Turcan a fost prezentă aseară la lansarea candidaţilor PNL de la Sibiu, în grădina unui hotel de cinci stele din municipiu. Principalii candidaţi PNL de la Sibiu sunt actualul preşedinte al Consiliului Judeţean (CJ), Daniela Cîmpean, care candidează pentru al doilea mandat şi consilierul local Adrian Bibu, directorul Sălii Sporturilor „Transilvania”, care încearcă să ajungă primarul municipiului reşedinţă de judeţ, relatează Agerpres.

„Noi, cei 1138 liberali, care candidăm la aceste alegeri în judeţul Sibiu, vă prezentăm azi valorile care ne ghidează, viziunea pentru viitorul judeţului Sibiu şi, mai ales, proiectele pe care vi le propunem.De peste un secol, valorile şi conceptele care stau la baza ideologiei liberale, precum democraţia, meritocraţia, dialogul şi toleranţa, competiţia şi egalitatea de şanse caracterizează activitatea aleşilor liberali. Îmbrăţişând în continuare aceleaşi valori, vă propunem astăzi un pact liberal pentru un judeţ european, un judeţ dezvoltat, care a recuperat decalajele, un judeţ modern şi competitiv, din care tinerii nu pleacă, ci vin cu drag să locuiască, să investească, să lucreze”, a declarat Daniela Cîmpean, preşedinte al Consiliului Judeţean Sibiu, candidat PNL pentru un nou mandat.

PNL Sibiu a depus liste de candidaţi în toate unităţile administrative teritoriale ale judeţului, pentru toate consiliile locale şi pentru toate funcţiile de primari, precum şi listele complete de candidaţi pentru Consiliul Judeţean Sibiu.

Atât pentru preşedinţia CJ Sibiu, cât şi pentru funcţia de primar al municipiului Sibiu, în cursa electorală s-au înscris câte 12 candidaţi. Dacă funcţia de preşedinte a CJ Sibiu este deţinută acum de candidatul PNL, postul de primar al Sibiului a fost câştigat în ultimii 20 de ani de către Forumul Democrat al Germanilor din România (FDGR). În prezent, primarul FDGR al Sibiului, Astrid Fodor, candidează pentru un al doilea mandat plin, după ce în 2014 i-a succedat lui Klaus Iohannis după alegerea sa în funcţia de preşedinte, iar în 2016 a fost aleasă în primul său mandat.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*