PNL Sibiu și-a propus să strângă peste 35.000 de semnături pentru susținerea candidaturii lui Klaus Iohannis

Prim-vicepreşedintele PNL, Raluca Turcan, lider al liberalilor sibieni, a declarat că şi-a propus să strângă peste 35.000 de semnături pentru candidatura preşedintelui Klaus Iohannis.

„Ne-am propus peste 35.000 de semnături. Este numărul de semnături pe care le-am obţinut pentru alegerile europarlamentare, dar aşa cum simţim pulsul şi cum vedem oamenii că ne întreabă până să ajungem la corturi, cum să semneze pentru Klaus Iohannis, credem că numărul acesta va fi mai mare şi chiar, sper eu, cel mai mare de până acum”, a afirmat Turcan, într-o conferinţă de presă, citată de Agerpres.

Potrivit lui Turcan, „avem un preşedinte care are o recunoaştere şi o preţuire externă fără precedent pentru un preşedinte de ţară. Acest avantaj suntem datori să-l valorificăm”.

Partidul Naţional Liberal a lansat, sâmbătă, în toate organizaţiile sale din ţară, campania de strângere de semnături pentru susţinerea candidaturii lui Klaus Iohannis la Preşedinţia României.

„Sibienii sunt invitaţi să semneze pentru susţinerea candidaturii preşedintelui Klaus Iohannis la corturile care vor fi amplasate începând cu săptămâna viitoare în cartierul Ştrand (zona parcului), pe strada Semaforului-piaţă, pe bdul M. Viteazul (vizavi de CASS) şi în zona Terezian-Sibiul Nou”, se arată într-un comunicat de presă al PNL Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*