PNL Sibiu taie 12 paturi din secția de Boli Infecțioase! (P.E.)

Șefa Secției în care sunt internați bolnavii de COVID strigă după ajutor! Nepăsarea și incompetența conducerii PNL a Consiliului Județean Sibiu, care are în subordine Spitalul Județean, au ajuns la noi culmi. Disperați de haosul managerial, de lipsa măsurilor organizatorice în beneficiul pacienților, tot mai mulți medici trag semnale de alarmă.

Șefa Secției de Boli Infecțioase, dr. Victoria Bîrluțiu, cere ajutor de la sibieni, pe facebook. Are nevoie de un modul exterior, ca să nu fie nevoită să sacrifice 12 paturi din secție, pentru separarea circuitelor. „Nu mi-am imaginat că voi scrie vreodată că am nevoie de ajutorul vostru, prieteni!”, mărturisește renumitul medic sibian, pe pagina sa de facebook.

Nici noi nu ne-am imaginat că incompetența și indolența doamnelor Turcan Raluca și Cîmpean Daniela – președintele Consiliului Județean, nu au limite. Însă toleranța și răbdarea noastră au!

Cerem, din nou, demisia „de onoare” a doamnei Cîmpean pentru dezastrul administrativ din spitalul județean, care a dus la moartea prea multor sibieni!

Incompetența doamnelor Turcan și Cîmpean și a tuturor politrucilor cu carnet de partid PNL, puși pe funcții de decizie, chiar ucide oameni!

Cât de iresponsabil să fii să nu cumperi stație de oxigen din timp, să nu achiziționezi un modul exterior pentru Secția de Boli Infecțioase, astfel încât să poți salva oamenii? PNL Sibiu știa de toate lipsurile din spitalul județean, dar nu a făcut investiții pentru dotarea cu echipamente, ci a ales sacrificarea bolnavilor de COVID.

Orice vot dat PNL înseamnă un vot dat doamnei Turcan Raluca, domnilor Neagu Nicolae (cel care a falimentat și vândut pe bucăți fabrica Metalcar, senator de patru mandate) și Șovăială Constantin (cel care, bolnav fiind de COVID, a beneficiat de tratament preferențial, obținând un loc „peste rând”, la ATI).

Dragi sibieni, în 6 decembrie, votați echipa PSD Sibiu, o echipă de oameni tineri, competenți și dedicați. Lista pentru Senat este deschisă de cunoscutul medic Cotizo Draia, care salvează vieți în Urgența Spitalului Județean. La Camera Deputaților, pe primul loc din lista PSD Sibiu se află Bogdan Trif, fostul ministru al Turismului.

Bogdan Trif,
Președintele Organizației Județene PSD Sibiu

(Publicat de Mesagerul de Sibiu SRL, la comanda Partidul Social Democrat din România – Organizația Județeană Sibiu, C.U.I. mandatar financiar coordonator: 11200020)

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*