Policolor Automotive inaugurează la Sibiu primul magazin propriu

Policolor Automotive, divizia specializată în vopsele și lacuri auto a producătorului Policolor, dă startul dezvoltării propriei rețele naționale de magazine prin deschiderea primului showroom în Sibiu, chiar în mijlocul țării.
Showroom-ul Policolor Automotive din Sibiu stabilește printr-un concept vizual modern standardele de design pentru rețeaua națională de magazine proprii. Dispune de o zonă de așteptare pentru clienți, un spațiu modern cu elemente de design specifice domeniului auto și o zonă de expunere a întregului portofoliu de produse. Noul magazin Policolor Automotive va avea rol de hub logistic și de centru de suport pentru întreaga zonă adiacentă Sibiului. Investiția pentru amenajarea și utilarea magazinului Policolor Automotive de pe strada Lungă, nr. 8, se ridică la aproximativ 30.000 de euro.

IMAG0201

„Un brand național precum Policolor Automotive trebuie să fie prezent tot timpul alături de clienții săi și să îi poată asista în fiecare zi. Prin noul showroom din Sibiu ajungem mai aproape de partenerii din această zonă, putem să le oferim consultanță tehnică de specialitate și un timp de livrare mai scurt al comenzilor”, a declarat Cristian Crăiniceanu, director comercial Policolor Automotive.
Primul magazin reprezentanță al unui producător de lacuri și vopsele auto la nivel național oferă clienților și partenerilor Policolor din Sibiu și din zona metropolitană acces la întregul portofoliu de produse, precum și soluții complete pentru autorefinish prin gamele Klar Professional, Klar Ultra, Silverpol și Emaur. Totodată, specialiștii Policolor Automotive pot prepara în noul magazin vopsele auto la cerere, cu ajutorul celor mai performante sisteme de mixing: Klar Professional și Klar Ultra.

IMAG0180 IMAG0184

Încă din anul 2014, Policolor Automotive este prezent în alte trei orașe din țară – Timișoara, Brașov, Oradea – prin magazinele Policolor, alături de divizia Policolor Arhitectural. Începând cu luna iunie 2015, Policolor Automotive lansează, odată cu locația din Sibiu, construcția propriei rețele de magazine pentru soluții de autorefinish.
Planul de dezvoltare național include alte patru locații în orașele Cluj, Râmnicu Vâlcea, Petroșani și Arad. Bugetul de investiții pentru cele cinci unități ce urmează să fie inaugurate în acest an se ridică la 150.000 de euro.

Policolor Automotive este divizia specializată în soluții pentru autorefinish a Policolor, cel mai mare producător cu tradiție pe piata din România (din 1965). Cu o istorie de 50 de ani în industria vopselelor auto, Policolor Automotive este compania cu un nivel avansat de experiență în producerea de vopsele auto și de sisteme complete pentru refinisarea autovehiculelor. Policolor Automotive este prezent în sectorul de autorefinish local prin sistemele complete Klar Professional, Klar Ultra, care beneficiază de sisteme profesionale de mixing și prin gamele Silverpol și Emaur.
Grupul Policolor – Orgachim operează două mari unităţi de producţie: Policolor România şi Orgachim Bulgaria şi este liderul regional în domeniul tehnologiei vopselelor şi lacurilor în zona sud-est europeană.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*