ACTUALIZARE: Poliția îl caută! E plecat de acasă de marți / A revenit acasă

Polițiștii Serviciului Investigații Criminale Sibiu fac verificări pentru identificarea unui bărbat în vârstă de 43 de ani, din Iacobeni, care a plecat voluntar de la domiciliu fără a mai reveni.

La data de 22 iunie a.c., o femeie din Iacobeni a sesizat Poliția Orașului Agnita cu privire la faptul că fiul său, TONI LUCIAN, în vârstă de 43 de ani, a plecat voluntar, la data de 21 iunie, în jurul orei 20:00 a.c., de la domiciliul din satul Iacobeni într-o direcție necunoscută și nu a mai revenit.

Semnalmente: înălțime 1,80 m, 73 kg, ochi negrii, constituție astenică, ten măsliniu, păr negru, tuns scurt.

La data plecării purta o geacă de piele, neagră, pantalon din material textil, de culoare albastră, încălțăminte sport, din pânză, de culoare maro.

Semne particulare: pe un braț are tatuată o inimă.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această persoană sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

ACTUALIZARE: Toni Lucian, bărbatul din Iacobeni a cărei plecare voluntară de la domiciliu a fost sesizată de către mama sa la data de 22 iunie a.c., a revenit acasă. Pe perioada cât a lipsit nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*