Poliția și familia o caută! A plecat de acasă în zori fără să se mai întoarcă

Poliţiştii sibieni caută o fată în vârstă de 17 ani, care a plecat de acasă într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Azi, polițiștii sibieni au fost sesizați de către un bărbat cu privire la faptul că, la aceeași dată, în jurul orei 6.30, fiica sa minoră, ACATINCĂI CHRISTINE ROXANA MIRABELA, în vârstă de 17 ani, a plecat de la domiciliu, din sat Hamba, comuna Șura Mare, județul Sibiu, într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni.

Semnalmente: înălțime 170 cm, greutate 55 de kg, ochi verzi, păr roșcat, fir drept, lung, constituție atletică.

În momentul plecării, fata purta pantaloni tip jeans, geacă din material blue – jeans și încălțăminte tip sport de culoare alb.

Semne particulare: tatuaj încheietura mâinii stângi – brățară cu trandafiri, tatuaj braț stâng – femeie ținând un trandafir în mână, tatuaj antebraț – “NO LIMIT”.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această minoră sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*