Poliția sibiană caută specialiști

În perioada 19 – 23 octombrie, persoanele care doresc să devină polițiști se pot înscrie pe posturile scoase la concurs de Poliția Română. În Sibiu se caută în special IT-iști și medici veterinari.

politist-3Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sibiu, cu sediul în municipiul Sibiu organizează înscrieri pentru ocuparea prin concurs prin încadrare directă din sursă externă pentru posturi în IT și în cadrul centrului Chinologic Sibiu. Astfel, la Sibiu sunt scoase la concurs două posturi de ofiţer de poliţie la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sibiu – Serviciul de Investigare a criminalităţii Economice, un post de ofiţer de poliţie (inginer de comunicaţii) la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sibiu  – Serviciul Comunicaţii şi Informatică, un post de ofiţer de poliţie (sistematizarea şi organizarea circulaţiei rutiere) – la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sibiu  – Serviciul Rutier, un post de agent de poliţie (securitate şi sănătate în muncă) la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sibiu  – Serviciul Resurse Umane, un post de medic veterinar – ofiţer de poliţie la Centrul Chinologic Sibiu, două posturi de tehnician veterinar – agent de poliţie la Centrul Chinologic Sibiu, un post de ofiţer de poliţie  la Centrul Chinologic Sibiu – Logistică – tehnic, un post de ofiţer de poliţie la Centrul Chinologic Sibiu – Logistică – informatică, un post de agent de poliţie la Centrul Chinologic Sibiu – Financiar și un post de profesor III la Centrul Chinologic Sibiu – Învăţământ.

Despre înscriere

Relaţii suplimentare se pot obţine fie la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu din mun. Sibiu, str. Revoluţiei, nr. 4 – 6, fie la sediul Centrului Chinologic Sibiu din mun. Sibiu str. Calea Dumbrăvii nr. 157, sau pe pagina de web a Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu, respectiv: www.sb.politiaromana.ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs. Înscrierile se fac până în data de 23.10.2016, în intervalul orar 10.00 – 15.00 (8.30-12.00 în data de 23.10.2016), la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu, Str. Revoluţiei, nr. 4 – 6.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*