Polițist și în timpul liber

Un agent de poliție din cadrul Secției 1 de Poliție Urbană Sibiu a reușit, în timpul liber fiind să oprească un bărbat care furase produse dintr-un magazin.

„Că ești polițist și în timpul liber, este un fapt confirmat încă o dată de colegul nostru, agent de poliție Surcel Adrian din cadrul Secției nr. 1 Poliție Urbană Sibiu.

La data de 30 ianuarie a.c., în jurul orei 01:00, agentul de poliție, în timpul liber, se afla într-un magazin din municipiul Sibiu, situat pe str. Semaforului, unde a observat că o persoană de sex masculin a ignorat solicitarea agentului de pază de a rămâne pe loc, a ieșit din magazin în fugă, activând senzorii antifurt ai societății și declanșând alarma.

Observând comportamentul bărbatului și existând suspiciunea rezonabilă că acesta avea asupra sa produse sustrase din magazin, Adrian a pornit în urmărirea acestuia. Mai întâi cu mașina personală, iar după ce l-a observat pe stradă, pe jos, în fugă (aprox. 200 m), reușind să îl prindă pe str. Șureanu. În același timp, Adrian a cerut prin intermediul Centrului Operațional al I.P.J. Sibiu, sprijin colegilor din teren.

După ce l-a depistat, agentul de poliție Surcel Adrian l-a condus înapoi în magazin, unde activitățile specifice de cercetare penală au fost preluate de către polițiștii Secției nr. 1 Poliție Urbană Sibiu, sosiți la fața locului la solicitarea lui.

Asupra bărbatului, în vârstă de 30 de ani, domiciliat în municipiul Sibiu, au fost găsite produse alimentare în valoare de aproximativ 50 de lei, prejudiciul fiind complet recuperat.

Felicitări, Adrian Surcel!” au transmis reprezentanții IPJ Sibiu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*