UPDATE: Polițiștii caută un bărbat de 76 de ani. A plecat de acasă îmbrăcat în haine preoțești și nu s-a mai întors/ A fost găsit

UPDATE: Bărbatul a fost găsit de polițiști la o mănăstire din județul Vâlcea

Știre inițială:

Poliţiştii sibieni caută un bărbat în vârstă de 76 de ani, care a plecat de acasă fără a mai reveni. Bărbatul a fost dat dispărut de către fiica lui. A plecat de acasă îmbrăcat în haine preoțești.

 

La data de 19 septembrie a.c., polițiștii din Avrig au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că în dimineața aceleiași zile a.c., în intervalul orar 08.00 – 13.00, tatăl său, Duță Ilie, în vârstă de 76 de ani, a plecat de la domiciliul din Avrig, într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni acasă.

Bărbatul are 170 cm înălțime, ochi căprui, barbă și mustață căruntă, păr cărunt,  față ovală și ten alb. La data plecării bărbatul purta haine preoțești, negre. Nu se cunosc semne perticulare.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre acest bărbat sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.”, fac apel reprezentanții IPJ Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*