Polițiștii fac apel la cetățeni pentru a identifica un bărbat care a agresat un minor

Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu solicită sprijinul cetăţenilor în vederea identificării unei persoane bănuite de săvârșirea unei infracțiuni de agresiune.

La nivelul Poliției Municipiului Sibiu se află în lucru o cauză penală privind infracțiunea de lovire sau alte violențe, victima fiind un copil minor, în vârstă de 13 ani.

Tatăl minorului a sesizat la data de 31 mai a.c., faptul că în jurul orei 11:30, în timp ce fiul său se deplasa cu bicicleta, în fața unei hypermarket situat pe str. Lungă din municipiul Sibiu a fost agresat de către o persoană de sex masculin, fiind lovit cu pumnul în casca de protecția pe care o avea pe cap.

Persoana bănuită de săvârșirea faptei a fost surprinsă de camerele de luat vederi din exteriorul unui hypermarket însă, până la acest moment, nu a putut fi identificată de către polițiștii sibieni.

În acest context, rugăm cetățenii care pot oferi informaţii cu privire la această persoană să contacteze telefonic Poliția Municipiului Sibiu, pe numărul de telefon 0269/208453.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*