Polițistul sibian Viorel Teacă, erou în noul film de acțiune care va fi difuzat din 14 noiembrie pe AXN

Serialul ”Oamenii Legii”, care va fi difuzat din 14 noiembrie pe AXN, are drept protagoniști opt polițiști, printre care și cel mai cunoscut polițist sibian, Viorel Teacă.

Lansarea serialului a fost anunțată și pe pagina oficială de facebook a Poliției Române.
”Suntem onorați de invitația partenerilor de la AXN și Corpul Național al Polițiștilor de a colabora în cadrul serialului  Oamenii Legii, care va avea premiera în 14 Noiembrie, de la ora 18.00. Suntem convinși că rezultatul va fi apreciat, atât de public, cât și de polițiști. Acest serial este o premieră pentru România, dar și pentru  Poliția Română”, transmit reprezentanții instituției.
Fiecare episod va prezenta trei cazuri diferite, din momentul în care Poliția primește apelul la 112 și până la rezolvarea cazurilor, care vor varia de la violență domestică, persoane dispărute, tulburarea ordinii și liniștii publice și incidente de trafic, până la jafuri, trafic de droguri sau fraude.
”Ne dorim ca, prin participarea la realizarea serialului, să informăm oportun şi corect comunitatea cu privire la situațiile care pot afecta viaţa sau sănătatea persoanelor, liniştea socială, pentru formarea unei atitudini preventive și crearea premiselor unei cooperări cu Poliția Română.”, adaugă reprezentanții aceleiași instituții.
Fiecare episod al serialului conține mai multe cazuri care sunt reconstituite ca și cum ar fi o anchetă adevărată, așa-numitul gen Scripted Reality Show – ficțiune prezentată în stilul reality. Scenariul este făcut după formatul internațional Karlsbridge, Police in Action, care a rulat în Cehia, Slovacia sau Germania. Cazurile  din producția internațională sunt localizate”pentru România, cu ajutorul Poliției Române. Polițiștii români vor juca rolul a patru echipe de investigație, fiecare cu un set de cazuri de rezolvat.
Serialul are 20 de episoade, iar fiecare episod va prezenta trei scenarii de cazuri fictive diferite, din momentul în care Poliția primește apelul la 112 și până la rezolvare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*