Porr luptă pentru șefia Consiliului Județean

porrPreședintele FDGR, Paul Jürgen Porr, va deschide lista candidaților pentru Consiliul Județean Sibiu din partea Forumului German și este prima variantă pentru funcția de președinte al Legislativului. Asta în condițiile în care Martin Bottesch nu mai este interesat de șefia Consiliului Județean, din cauza unor probleme personale. Porr a anunțat că, foarte probabil, va face o alianță cu PNL pentru a desemna președintele Consiliului Județean, însă va conta foarte mult cine va lua cele mai multe mandate.

În județul Sibiu, Forumul Democrat al Germanilor din România a stabilit candidați pentru două primarii, Sibiu și Avrig. „Sunt sigur că sibienii își doresc continuarea proiectelor administrației locale“, a apreciat liderul FDGR. Totodată, FDGR va avea liste complete pentru consiliile locale din Sibiu, Cisnădie şi Laslea.

La alegerile locale din iunie 2016, FDGR și-a propus să obţină din nou majoritatea în Consiliul Local Sibiu şi postul de primar, iar la Consiliul Judeţean speră la mai mult de nouă posturi de consilieri şi preluarea conducerii instituției.

Per total, Forumul are candidați pentru alegerile locale din luna iunie pentru șapte județe din țară: Sibiu, Galaţi, Braşov, Timiş, Bihor Maramureş și Satu Mare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*