Posturi vacante la Filarmonica de Stat Sibiu

De Crăciun, Moșul a lăsat sub bradul Filarmonicii de Stat Sibiu trei posturi libere: flautist, trompetist și secretar muzical.

Concursul pentru ocuparea acestora va debuta în data de 27 ianuarie 2020, ora 10:00, atunci când este programată proba de audiție pentru artiști și proba scrisă pentru postul de secretar muzical. În data de 31 ianuarie 2020, ora 10:00, se va desfășura proba de interviu pentru toate cele trei posturi.

Depunerea dosarelor de înscriere la concurs se face până la data de 17 ianuarie 2020, ora 15:00, la sediul instituţiei, din strada Cetăţii, nr. 3-5.

Doritorii trebuie să îndeplinească o serie de condiții specifice: studii superioare de lungă durată absolvite cu diploma de licenţă în domeniul ”muzică” – interpretare muzicală flaut, respectiv trompetă, iar pentru postul de secretar muzical sunt obligatorii studiile superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă în domeniul ”muzică” și o vechime în specialitate (domeniul muzical) de cel puțin 6 luni.

Ce trebuie să conțină dosarul de înscriere, precum și condițiile generale de concurs, puteți afla accesând pagina de internet a instituției, www.filarmonicasibiu.ro, secțiunea ”Informații publice”.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*