Povestea Naiului spusă la București

conferinta de presa Simply the bestProiectul iniţiat de Asociaţia Internationala Become a fost prezentat în cadrul Ambasadei Culturale a Sibiului la Bucureşti – Institute. The Cafe, de iniţiatorul proiectului, Radu Nechifor, şi de doi dintre invitaţii speciali, Felicia Filip şi Lucian Moraru, în cadrul unei conferinţe de presă. Simply the Best – Povestea Naiului, eveniment care va avea loc în Piaţa Mare din Sibiu, în data de 5 iulie 2013, este primul eveniment inclus pe agenda culturală 2013 care foloseşte această facilitate oferită de unul dintre partenerii Programului SIBIU SMART.

Radu NechiforÎntâlnirea a dat invitaţilor ocazia de a-şi exprima entuziasmul şi aprecierea vizavi de caracterul unic al acestui proiect: „Motivul pentru care m-am alăturat acestui proiect este pentru a demonstra că sintagma «muzica bună» este cea pe care noi o îmbrăţişăm. Povestea Naiului emană tinereţe şi artă, este o spirală a evoluţiei, trecând prin diferite genuri muzicale. Un astfel de eveniment nu putea să aibă loc în altă parte decât în Sibiu, oraş care, aşa cum vedem, încă îşi păstrează titulatura de Capitală Culturală Europeană”, a declarat soprana Felicia Filip, cea care va reprezenta genul clasic în cadrul concertului.

„În urmă cu 60 – 70 de ani, naiul era un instrument cunoscut doar în restaurant. Fănică Luca a fost primul care s-a gândit că acest instrument merită mai mult şi avea dreptate, naiul merită mai mult. Veţi vedea, este un instrument cu foarte multe posibilităţi de expresie. Povestea Naiului este un proiect foarte intersant pe care Radu, aş putea spune, a îndrăznit să-l facă, combinând genuri diferite, formaţii diferite, totul într-un singur spectacol. Scopul proiectului este acela de transmite un mesaj, aşa cum spunea şi d-na Filip, contează ca muzica să fie bine făcută şi să ajungă la inimile tuturor”, a declarat Lucian Moraru (Traffic Strings).

Puncte fixe de vânzare a biletelor

Începând din 21 iunie, toţi cei care doresc să participe la concertul „Simply The Best – Povestea Naiului” îşi vor putea achiziţiona bilete şi de la punctele fixe de vânzare din Sibiu, nu doar online. Acestea sunt amplasate în faţa magazinului Dumbrava, în magazinul Carrefour, la Cafe Wien, Atrium Cafe, Einstein Cafe, Imperium Pub, Music Pub, Ursus Cotton Pub şi la restaurantul Rubin.

Cei care scot din buzunar 50 de lei pentru un bilet vor avea loc la categoria VIP, în primele rânduri. Celelalte locuri nu sunt diferenţiate, toate având acelaşi preţ, de 30 de lei.

Evenimentul Simply The Best – Povestea Naiului va avea loc în 5 iulie în Piaţa Mare, unde naistul Radu Nechifor va urca pe scena alături de Felicia Filip, Ionuţ Fulea, Ozana Barabanea,Proconsul, Traffic Strings, Marius Preda, Cezar Cazanoi şi mulţi alţi artişti.

Cititorii Mesagerului de Sibiu au ocazia să câştige, prin tragere la sorţi, un bilet valabil pentru două persoane, dacă trimit un e-mail cu numele şi datele lor de contact pe adresa concurs@mesageruldesibiu.ro. Câştigătorii vor fi înştiinţaţi telefonic şi/sau prin e-mail.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*