Prefectura controlează legalitatea taxei de salubrizare în Cisnădie

Consiliul Local Cisnădie a adoptat în data de 21 decembrie a anului trecut, hotărârea nr. 256 privind aprobarea Regulamentului de instituire și administrare a taxei speciale de salubrizare pentru UAT Cisnădie.

Consilierii locali ai USR s-au opus adoptării acestei hotărâri, considerând că astfel se ajunge ca salubritatea să fie plătită doar în baza numărului de persoane dinn familie și nu în funcție de cantitatea de deșeuri produsă.

În consecință, USR, filiala Cisnădie a trimis Prefecturii Sibiu sesizarea înregistrată sub numărul 2/18.01.2022, prin care contestă legalitatea hotărârii Consiliului Local Cisnădie.

Potrivit unui comunicat de presă transmis redacției de către Prefectura Sibiu, se va face un control asupra legalității hotărârii 256/21.12.2021 a Consiliului Local Cisnădie.

„ Verificarea legalității Hotărârii Consiliului Local Cisnădie nr. 256/21.12.2021 va fi realizată cu celeritate, urmând să se aibă în vedere aspectele sesizate de Uniunea Salvați România-Filiala Cisnădie” se arată în comunicatul Instituției Prefectului județului Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*