Pregătiri pentru Sibiu Sounds Festival

Ajuns la a doua ediție, Sibiu Sounds Festival se va desfășura între 19 și 21 iulie în Piața Habermann. Evenimentul își propune să aducă în fața sibienilor cei mai importanți artiști locali, care au piese compoziție proprie.

Festivalul caută artiști care urmăresc să devină cunoscuți publicului sibian, prin muzica lor. Fie că sunt din zona underground, mai puțin sau mai bine cunoscuți pe plan local, artiștii se pot înscrie începând de astăzi la selecție, pe baza creațiilor proprii, originale, din genurile: jazz, blues, pop, rock, folk, hip hop sau a unui stil experimental ce combină mai multe dintre ele într-un sound nou. Înscrierile sunt deschise până luni, 10 iunie, pe bit.ly/Inscrieri-SibiuSounds2019.

Prin cele două zile de concerte, festivalul organizat de Asociația ART Factory Transilvania devine și în acest an o punte de lansare, promovare și susținere a comunității locale de artiști. Sibiu Sounds oferă acestora oportunitatea de a se exprima live în condiții bune, susținuți de echipamente de scenă profesionale.

„Comunitatea muzicală din Sibiu are în continuare nevoia de a se face mai ușor și puternic auzită publicului, astfel că după o primă ediție care a avut un econ puternic la nivel local, revenim cu entuziasm și continuăm proiectul Sibiu Sounds Festival. În Sibiu s-a dezvoltat în ultimii ani o mișcare muzicală extraordinară; există acum zeci de artiști/trupe care își cântă muzica proprie. Ne dorim ca toți aceștia să fie sprijiniți de publicul sibian, pentru ca muzica lor să fie cunoscută în primul rând de noi, la nivel local și apoi să-și facă loc spre marile scene naționale și internaționale. Având sprijinul comunității, aceste trupe pot reuși să se facă auzite. Noi vi-i aducem în față și vă propunem ca, dacă vă place unul, să-i sprijiniți pe toți!”, declară organizatorii.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*