Prelegere despre lumea francofonă la AFT Sibiu

Jerôme Cochand, reprezentant al Agence Universitaire de la Francophonie, a susţinut o prelegere şi o nouă viziune despre lumea francofonă studenților militari pasionaţi de studiul limbii franceze din cadrul Academiei Forțelor Terestre ”Nicolae Bălcescu” din Sibiu.

Miercuri, în cadrul Cercului științific de limbă franceză condus de lect.univ.dr. Daniela Duralia, Jerôme Cochand, reprezentant al Agence Universitaire de la Francophonie, a susţinut o prelegere şi o nouă viziune despre lumea francofonă studenților militari pasionaţi de studiul limbii franceze.
”Fiind pentru a doua oară prezent la un astfel de eveniment, organizat în instituţia noastră, domnul Jerôme Cochand a evidențiat beneficiile ţărilor membre ale Francofoniei și importanța cunoașterii limbii franceze ca instrument utilizat în creşterea gradului de conștientizare multiculturală. De asemenea, i-a încurajat şi motivat pe cadeţii noştri să continue studiul limbii franceze pentru o mai bună înțelegere a diversității culturale europene şi nu numai.”, transmite AFT.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*