Premiere pe Scena Digitală

Scena Digitală, platforma online de teatru-film a Teatrului Naţional „Radu Stanca” Sibiu (TNRS), oferă abonaţilor, în luna noiembrie, premierele „Steaua fără nume” şi „Bookpink”.
Spectacolul cadou este „Idiotul”, semnat de prestigiosul regizor Andrey Prikotenko. Producţia marchează şi aniversarea de 200 de ani de la naşterea creatorului personajului, scriitorul Fyodor Dostoievsky. Abonaţii platformei vor putea viziona în noiembrie cele două premiere, alături de spectacolele: „Quartett”, „Antisocial”, „Călătoriile lui Gulliver”, „De cealaltă parte a lumii”, „Conferinţa iraniană”, „Mici crime conjugale”.
Platforma Scena Digitală, distinsă anul acesta cu premiul special UNITER, aduce în acest an iubitorilor de arte ale spectacolului peste 30 de spectacole de teatru, teatru-film şi filme. Platforma integrată video-on-demand poate fi accesată pe bază de abonament sau bilet individual.

De la 30 lei

Iubitorii de teatru interesaţi de ofertele Scenei Digitale pot achiziţiona bilete individuale, la preţul de 30 de lei, sau pot opta pentru abonament în variantă lunară, la preţul de 49 lei, varianta de trei luni, la preţul de 99 lei, de şase luni, la preţul de 199 lei şi de 12 luni la 329 lei.
Spectatorii care optează pentru un abonament lunar vor avea ocazia de a urmări un spectacol gratuit în plus. În acelaşi mod, spectatorii care aleg un abonament de trei luni vor putea urmări trei spectacole gratuite, cei care optează pentru un abonament de şase luni – şase spectacole gratuite, iar cei care aleg un abonament de 12 luni 12 spectacole gratuite.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*