Premierul Viorica Dăncilă s-a „rătăcit” la Sibiu

Un avion care efectua un zbor charter, la bordul căruia se afla premierul Viorica Dăncilă, a aterizat aseară pe aeroportul din Sibiu.

Decizia i-a aparținut pilotului aeronavei, a anunţat, astăzi, purtătorul de cuvânt al Aeroportului Internaţional din Sibiu, Alexandra Păcurar.

„În cursul serii de 24.01.2019, un zbor charter care îl avea la bord pe premierul României aterizat la Sibiu. Decizia de aterizare la Sibiu a fost luată de comandantul aeronavei”, a explicat reprezentanta aeroportului sibian. Potrivit sursei citate, „nu era o cursă programată” şi ulterior din Sibiu, premierul nu a mai plecat cu avionul.

Prim-ministrul Viorica Dăncilă venea de la Bruxelles unde, miercuri şi joi, a efectuat o vizită de lucru în vederea prezentării priorităţilor preşedinţiei României la Consiliul Uniunii Europene în cadrul sesiunii plenare a Comitetului Economic şi Social European (CESE). De asemenea, premierul a avut şi o întrevedere bilaterală cu secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, relatează Agerpres.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*