Premii pentru Casa de Cultură a Studenților și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Sibiu

Sibiul a urcat de trei ori pe podium, în acest week-end, la Baia Mare, la cea de-a 5-a ediție a Galei Tineretului din România, proiect inițiat și organizat de Ministerul Tineretului și Sportului.

Casa de Cultură a Studenților Sibiu a obținut un binemeritat premiu I, fiind declarată cea mai activă Casă de Cultură a Studenților din țară, iar Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Sibiu a obținut două locuri II la categoriile Cea mai activă Direcție Județeană pentru Sport și Tineret și Cel mai activ Centru de tineret pentru  Centrul de tineret AICI (Animație, Interculturalitate, Comunicare, Împreună) Sibiu.

În cadrul Galei Tineretului din România, un proiect care și-a propus să recunoască meritele tuturor celor implicați în proiecte și inițiative cu și pentru tinerii români, au fost înscrise 143 de candidaturi. S-au acordat premii la următoarele 12 categorii: antreprenoriat, cultură, implicare civică și voluntariat, incluziune socială, învățare nonformală, internațional, mediu, sănătate, precum și pentru cele mai active case de cultură ale studenților, centre de tineret și direcții județene de tineret și sport.

”Suntem onorați să primim acest premiu, fiind în același timp recunoscători tuturor tinerilor studenți care s-au implicat cu un entuziasm enorm și cu o energie debordantă în acțiunile noastre. Suntem inspirați de aceștia să continuăm să organizăm astfel de activități care să sprijine, să lanseze și să implice activ studenții din România,” a declarat Liliana Popescu, directorul Casei de Cultură a Studenților Sibiu.

”Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Sibiu s-a aflat printre finaliști, unde a obținut două premii care ne onorează, deoarece a fost apreciată contribuția noastră la dezvoltarea activităților de tineret la nivelul comunității locale prin proiectele și inițiativele pe care le-am avut în domeniul tineretului,” a declarat Nicoleta David, directorul DJST Sibiu.

Distincțiile au fost acordate de miniștrii Ioana Bran (Tineret și Sport) și Sorina Pintea (Sănătate), de reprezentanții autorităților locale și județene din Baia Mare, și de secretarii de stat din cadrul Ministerul Tineretului și Sportului.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*