Preşedintele Consiliul Judeţean Sibiu a votat „pentru o Românie mai bună”

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Sibiu, Daniela Cîmpean, a declarat duminică, la ieşirea de la urne, că a votat „pentru o Românie mai bună”.

„Am votat pentru o Românie mai bună, pentru o Românie care să meargă înainte. Am votat lista pe care să găsesc cei mai mulţi oameni care îşi doresc cu adevărat să ducă România înainte, am votat lista pe care să găsesc cei mai mulţi oameni care au şi experienţa necesară pentru a face ca acest lucru să se întâmple. Am votat o listă pe care să găsesc oameni care au capacitatea de a face o echipă la nivel naţional, care să facă din România, prin deciziile pe care le adoptă, o ţară în care să ne dorim să trăim şi să ne creştem copiii”, a spus Daniela Cîmpean, citată de Agerpres.

Daniela Cîmpean a declarat că are încredere în capacitatea sibienilor de a lua decizia corectă | foto: arhiva Mesagerul de Sibiu

Întrebată dacă speră într-o prezenţă mare la vot, aceasta a declarat că are încredere în capacitatea sibienilor de a lua decizia corectă. „Ne dorim să fie o prezenţă bună şi sibienii sunt oameni care ştiu ce contează şi ştiu ce au de făcut şi sunt convinsă că până la sfârşitul zilei se vor mobiliza şi vor ieşi la vot”, a arătat Cîmpean.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*