Președintele interimar al CCIA Sibiu nu prea știe ce s-a întâmplat. Era la munte

Președintele interimar al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură a transmis astăzi că a fost într-o zonă de munte, fără semnal la telefon la întâlnirea anuală a președinților camerelor de comerț județene, și acolo ar fi aflat despre ceea ce s-a întâmplat ieri la Sibiu.

„ Personal, am fost în deplasare în zona muntoasă fără semnal, la întâlnirea anuală a președinților camerelor de comerț județene unde am aflat despre situația creată.

Ca reprezentant al colegiului de conducere pot să comunic opiniei publice faptul că noi, cei vremelnici în aceste funcții ale unei entități private, nu am participat la activitățile de zi cu zi ale CCIA Sibiu. În ultima ședință de colegiu, în urma rapoartelor și dezbaterilor, au fost luate o serie de măsuri fără nici un vot împotrivă. La momentul respectiv, din raportul comisiei de cenzori prezentat în adunarea generală, nu au rezultat nereguli. Dacă suspiciunile autorităților legate de fondurile camerei se confirmă în ceea ce privește executivul camerei, colegiul de conducere care este forul suprem al CCIA SB între două adunări generale, va fi convocat, informat și va fi acționat conform statutului în vigoare” se arată în comunicatul Președintelui interimar al CCIA Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*