Președintele PSD Sibiu, Bogdan Trif: Guvernarea PSD face lucruri concrete, nu doar pe hârtie. Implementarea programului de guvernare se vede pe teren, nu doar în dosare uitate prin birouri

“PSD a venit în fața românilor cu un program de guvernare pe care oamenii l-au votat. Partidul Social Democrat este singura formațiune politică ce s-a prezentat în fața românilor cu un proiect de guvernare ce cuprinde măsuri concrete, iar în ultimii doi ani Guvernul PSD a implementat punct cu punct aceste obiective. Guvernul nu doar că a promis aceste obiective, ci le-a și implementat, iar acest lucru se vede în realitate, pe teren.

Astăzi sunt la Borsec, unde acum trei luni, în calitate de ministru al Turismului, am semnat un contract de finanțare pentru construcția unui parc de aventură pentru turiștii care ajung în această zonă. Am revenit aici pentru a verifica stadiul lucrărilor, mai ales că ministerul Turismului a decontat o primă tranșă din bani, respectiv aproape 776.000 de lei și am ținut să văd cum au fost investiți acești bani. Vreau ca oamenii să înțeleagă clar că proiectele pe care le-am demarat nu rămân doar pe hârtie, ci sunt finanțate și implementarea acestora este urmărită de noi etapă cu etapă.

Mâine voi fi la Sibiu pentru că urmează semnarea contractului pentru construcția unei baze salvamont la Păltiniș, un proiect extrem de important pentru siguranța sibienilor și a turiștilor amatori de schi care aleg pârtiile de schi și traseele montane de la Păltiniș. Am promis că vom demera acest proiect și m-am ținut de promisiune. PSD a venit la guvernare pentru a face concret lucruri, iar investițiile în infrastructura turistică reprezintă doar o parte din programul foarte amplu pe care Guvernul l-a respectat conform conform angajamentelor pe care și-a le-a asumat în fața românilor. În ciuda tuturor piedicilor, am continuat și vom continua proiectele pe care le-am promis oamenilor și vom munci așa cum am făcut-o de fiecare dată”, a declarat președintele PSD Sibiu, Bogdan Trif, ministru al Turismului.


PUBLICITATE

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*