Presiune redusă în furnizarea apei pentru Zona Industrială Vest și zece localități

Apă Canal Sibiu S.A. anunță că sâmbătă, 21 septembrie, între orele 06,00 – 22,00,  vor fi reduceri de presiune în alimentarea cu apă pentru abonații din: Zona Industrială Vest, zona Ogorului – Frunzei, str. Aviației (parțial), Șoseaua Alba Iulia (între str. Turda și str. Salzburg), precum și din localitățile Cristian, Șura Mică, Ocna Sibiului, Mândra, Loamneș, Hașag, Păuca, Presaca, Bogatu Român și Broșteni.

În intervalul menționat, vor fi executate lucrări de cuplare a unui tronson în lungime de 800 de metri de conductă nouă de transport PE Dn 600 în zona Câmpșor – Zăvoi.

Lucrările sunt executate de firma Universal Business, cu asistență tehnică din partea Apă Canal Sibiu SA și face parte dintr-un amplu proiect de înlocuire a vechii conducte de transport, ce a generat numeroase întreruperi în furnizare, din cauza avariilor apărute.

Pentru situații speciale, Apă Canal Sibiu va pune la dispoziția consumatorilor apă pentru utilizare menajeră prin intermediul a patru autospeciale ce pot fi solicitate prin Dispecerat.

Relații suplimentare pot fi obținute la Dispecerat, tel. 0269/222.777, telverde 08008.202.202.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*