Prima ediție a festivalului „Fiii Satului Șura Mare – Hamba”, dedicată regretatului solist Daniel Rosalim

Junii Sibiului și alți artiști de renume vor participa, în acest sfârșit de săptămână, la un festival folcloric organizat în premieră de Primăria comunei Șura Mare și dedicat unuia dintre cei mai iubiți fii ai satului, interpretul Daniel Rosalim.

Cu acest prilej, Asociația Comunelor din România (ACoR) filiala Sibiu a transmis o invitație către toți cei care apreciază folclorul românesc să participe în număr cât mai mare la acest eveniment cultural.

„«AM PLECAT IN LUMEA MARE»! Sunt cuvintele scrise și duios cântate de cel care, parcă îndemnat de acestea, pleacă mult prea devreme din veșnicia cântecului și a dorului spre viața veșnică, înconjurat de ceata îngerilor purtători de suflete calde, iubitoare și dragoste de Dumnezeu în inimă purtătoare! În memoria acestui om bun, administrația publică a comunei Șura Mare organizează prima ediție a festivalului de folclor «Fiii Satului Șura Mare – Hamba» în data de 22 august, prin care se dorește să se valorifice potențialul de dezvoltare al comunei Șura Mare prin actiuni artistice si culturale. Vă invităm alături de organizatori și de artiștii atât de îndrăgiți de dumneavoastră, duminică, începând cu orele 16.00, să ne bucurăm împreună de un eveniment cultural plin de tradiții, dar și de emoții. Ansamblul Profesionist Cindrelul Junii Sibiului, soliști locali, dar și nume cunoscute precum Izabela Tomiță, Oana Tomoiagă, Daria Gâdea, Stana Stepanescu, Alina Bâcă, Robert Târnăveanu o să vă cânte și să vă încânte cu un program de exceptie în cadrul festivalului. Vă invităm să participați în număr cât mai mare la acest regal artistic în memoria lui Daniel Rosalim” este mesajul ACoR Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*