Prima înfrângere a sezonului pentru baschetbaliștii sibieni

BC CSU Sibiu pierde meciul din deplasare la SCM Craiova, scor 74-71 și se întoarce la Sibiu, unde miercuri, de la ora 18:00, va primi vizita celor de la SCM Timișoara.

Galben-albaștrii au început partida de la Craiova destul de modest, gazdele reușind să preia încă de la început conducerea pe tabelă. Primul sfert s-a încheiat 19-14, dar și în sfertul secund Craiova a arătat mai multă energie, iar echipele intrau la vestiare la o diferență de 10 puncte, în favoarea gazdelor. În sfertul al treilea BC CSU Sibiu a încercat să recupereze din deficit, însă abia înainte cu 2 minute de fluierul de final au reușit să egaleze și să pună probleme serioase gazdelor. Nu a fost însă suficient, însă, pentru a-și apropia victoria, iar SCM Craiova- BC CSU Sibiu s-a încheiat 74-71.

”Am fost aproape, dar din păcate, ne-a lipsit energia pe care am avut-o în ultimul sfert. Ne-a lipsit în primele două sferturi, dar măcar dacă de la pauză jucam așa cum am făcut în ultimele minute, am fi putut să câștigăm. Craiova a făcut o figură foarte bună, a reușit să joace foarte mult sub coș, ne-a surprins cu un joc foarte bun al pivotului lor, pe care noi nu am reușit să îl oprim decât în ultimele 12 minute. Băieții au luat, pe final, multe decizii greșite, probabil din cauza oboselii și efortului de a reveni în meci și asta ne-a pedepsit. Tot spun că este un campionat greu, că toată lumea va bate pe toată lumea și, până la urmă, a fost o încercare pentru noi să revenim de la minus 10 puncte și să vedem dacă suntem în stare, dacă avem valoarea și capacitatea de a veni din spate, dacă suntem conduși. Am avut-o, am venit la egal, am avut atacul de la egal când am fi putut prelua conducerea, nu am reușit, imediat au luat ei conducerea și au câștigat meciul. Cred că au meritat, îi felicit și asta trebuie să fie o lecție pentru noi, să pornim mai bine meciurile și să nu mai așteptăm doar finalul de meci pentru a câștiga. ”, a spus Dan Fleșeriu, după partida de seara trecută.

Pentru BC CSU Sibiu au marcat: Isaiah Philmore 28p, Kevin Hardy 13p, Monyea Pratt 10p, Chris Cooper 7p, Mirel Dragoste 6p, Aurelian Gavriloaia 3p, Justas Tamulis și Randal Falker câte 2p.

După meciul din deplasare, BC CSU Sibiu revine pe teren propriu, unde va disputa miercuri, 24 octombrie, de la ora 18:00, partida din etapa a IV-a a LNBM cu SCM Timișioara.

Biletele pentru această partidă mai sunt disponibile online până marți, ora 18:00, pe www.bc-csusibiu.ro/bilete sau pe www.kompostor.ro urmând ca cele rămase disponibile să se pună în vânzare în ziua meciului, la caseria Sălii Transilvania, începând cu ora 17:00.


Viorica MAIER

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*