Primăria primește cereri pentru comercializarea pe domeniul public a produselor specifice sărbătorilor de iarnă

Începând de miercuri, 27 noiembrie, Serviciului Public de Administrare a Domeniului Public și Privat va primi cereri pentru comercializarea pe domeniul public a produselor specifice sărbătorilor de iarnă (jordiţe, flori, coroniţe, vâsc şi aranjamente).

Pentru sărbătoarea de Sfântul Nicolae, cererile se primesc în perioada 27 noiembrie – 2 decembrie, iar comercializarea produselor va fi aprobată în perioada 2 – 8 decembrie.

Pentru sărbătoarea Crăciunului, cererile se pot depune între 9 și 16 decembrie, iar avizul se va elibera pentru comercializarea de produse în perioada 16-29 decembrie.

Se va elibera un singur aviz pentru fiecare societate comercială, întreprindere familială sau întreprindere individuală, iar ordinea locurilor în teren va fi în funcție de ordinea numerelor de înregistrare a cererilor.

Pentru comercializarea produselor au fost stabilite următoarele spații: în zona centrală, pe strada Nicolae Bălcescu (în fața Farmaciei 24) și în fața magazinului Dumbrava, respectiv pe următoarele străzi din cartiere: pe strada Bihorului, pe strada Semaforului, pe strada Ludoș la intersecție cu strada Poiana, pe Calea Cisnădiei și pe Șoseaua Alba Iulia (aproape de intersecția cu Calea Turnișorului).

Pentru o activitate comercială ordonată, comercializarea produselor va fi permisă numai în pavilioane de culoare albă, gri sau crem, de dimensiuni 3×3 m, respectiv 9 mp/stand/locație.

Documentele necesare pentru eliberarea avizului sunt:

  • cerere tip persoană fizică/juridică (de la casieria Serviciului Public de Administrare a Domeniului Public și Privat)
  • copie după actul de identitate
  • copie după autorizația de funcționare și după certificatul de înregistrare la Registrul Comerțului

Documentația se depune la sediul serviciului amintit din Piața Mică, nr. 22, conform următorului program: de luni până joi între orele 9-15, iar vineri în interval orar 9 -12.30.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*