Primăria Sibiu a amplasat 20 de standuri în Piața Mică pentru vânzarea de produse artizanale și suvenire

Primăria Sibiu a amplasat în Piața Mică 20 de standuri de prezentare și vânzare a produselor hand made, de artizanat, anticariat, tablouri și vederi de mici dimensiuni.

Standurile au fost produse de o firmă angajată de municipalitate, contractul fiind semnat cu SC Tradeco Natural SRL din București la o valoare de 119.000 lei. Astfel, toate standurile amplasate în Piața Mică au un aspect unitar, sunt fabricate din lemn și pânză și asigură comercianților un spațiu adecvat pentru comercializarea produselor, păstrându-se un aspect plăcut al unui spațiu situat chiar în centrul orașului.

Odată cu încălzirea vremii, standurile vor fi ocupate de comercianții care le-au închiriat. Pentru închirierea acestora, Primăria Sibiu a organizat o licitație publică în 12 februarie, încheindu-se contracte de închiriere pentru toate cele 20 de spații, pe o perioadă de 2 ani. Chiriile oferite de câștigători variază între 13.010 lei/stand/an și 16.660 lei/stand/an, sumele încasate devenind venituri în bugetul local al orașului.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*