Primăria Sibiu caută voluntari pentru Centrul de Informare Turistică

Primăria municipiului Sibiu recrutează voluntari pentru Centrul de Informare Turistică (CIT) din sediul central al primăriei pentru a promova orașul.

Persoanele care doresc să devină voluntari ai Centrul de Informare Turistică Sibiu trebuie să fie vorbitoare de limba germană, spaniolă, franceză sau engleză și să cunoască obiectivele turistice și activitățile culturale ale orașului. Înscrierile se fac prin depunerea unui CV online sau la registratura Primăriei Sibiu. Candidații vor fi selectați prin susținerea unui interviu prin care pot dovedi abilitățile acestora de limbă și de comunicare pe care le au.

„Sibiul primește anual peste 400.000 de turiști care doresc să afle ce pot face în Sibiu, destinație turistică   europeană   recunoscută,   oraș   de   3   stele   Michelin,   cu   un   patrimoniu   valoros,   o   istorie interesantă   și  o   gastronomie   renumită.   Centrul   de   Informare   Turistică   este   una   dintre   cele   mai importante căi de comunicare cu oaspeții noștri. De aceea, până în luna aprilie îl vom moderniza cuecrane LED pentru o informare mai dinamică, dar ne dorim ca și personalul care îl deservește să fie la înălțime. De aceea, invităm voluntari în acest centru. Voluntariatul în CIT este un câștig de ambele părți: Primăria va oferi mai eficient informații turiștilor care intră, iar voluntarii vor câștiga o experiență valoroasă și vor avea șansa să contribuie la succesul turistic al Sibiului”, a spus primarul Astrid Fodor.

La finalul stagiului de voluntariat, participanții vor primi un atestat prin care se atestă că au dobândit experiență în cadrul Centrului de Informare Turistică, aceasta acumulându-se ca experiență profesională. CV-ul poate fi trimis pe adresa turism@sibiu.ro sau poate fi depus la registratura instituției.


Ștefana BABA

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*