Primăria Sibiu promovează programul Regiune Gastronomică Europeană pe site-ul propriu

Sibiu Regiune Gastronomică Europeană 2019 s-a dovedit până acum un program cu potențial turistic de excepție, dar politică de comunicare și promovare sub orice critică.

Deși titlul Regiune Gastronomică Europeană este obținut de întreg județul Sibiu, Primăria municipiului Sibiu este cea care preia inițiativa pentru o „împachetare” profesionistă a programului care ar putea repeta succesul din 2007. Astfel, municipalitatea a lansat o secțiune specială a site-ului său oficial, dedicată programului Sibiu Regiune Gastronomică Europeană 2019 (SRGE 2019).

“În 12 februarie, Sibiul și Egeea de Sud preiau titlul de Regiune Gastronomică Europeană de la Brabantul de Nord și Galway. Vom organiza cu această ocazie o ceremonie care va marca lansarea programului Sibiu Regiune Gastronomică Europeană 2019. Cu același prilej, deschidem această secțiune pe site-ul nostru, în calitate de partener în Consorțiul care gestionează programul.” (Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu)

Secțiunea poate fi accesată aici.

La momentul lansării, aceasta cuprinde mai multe subsecțiuni:

· o scurtă descriere a scopului programului

· o subsecțiune despre evenimentele gastronomice care au avut loc anul trecut

· un album cu fotografii de la evenimentele din 2018

· un album video în care sunt disponibile scurt-metraje despre program și evenimente ale acestuia, precum lansarea programului sau concursul European Young Chef 2018.

· o secțiune dedicată cărților publicate pe această temă, sub egida SRGE 2019

Aceste secțiuni vor fi actualizate cu noi evenimente, fotografii, filme și cărți pe măsură ce acestea au loc. Organizatorii de evenimente sunt invitați să transmită informații și alte materiale despre proiectele pe care le realizează pe adresa press@sibiu.ro. Aceste informații vor fi publicate și pe pagina de Facebook a instituției, iar fotografii de la evenimente vor fi postate pe pagina de Instagram sibiu.hermannstadt.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*