Primăria Tălmaciu a amenajat drumul dintre Tălmăcel și Boița

Traficul intens de pe DN7 dintreTălmaciu și Boița a determinat autoritățile locale din Tălmaciu să amenajeze o nouă cale de acces care să facă legătura între cele două localități.

Chiar dacă drumul nu este asfaltat, ci doar pietruit, el o oferă o alternativă de a ajunge de la Tălmaciu la Boița evitând coloanele de mașini de pe DN7 unde traficul este îngreunat de lucrările la viitorul nod rutier de la Boița, care va face legătura între drumuul național și Autostrada Sibiu – Pitești.

„Având în vedere traficul îngreunat din ultima perioada pe tronsonul Tălmaciu-Boița, pentru a veni în sprijinul dumneavoastră, în special al navetistilor, am reabilitat drumul Boița-Tălmacel, pentru ca microbuzele de transport persoane (și nu numai) să poată circula pe acolo, evitând astfel întârzierile. S-a depus multă muncă într-un timp scurt, pe căldură sufocantă. Costurile sunt minime (motorină), deoarece angajații Primăriei au fost cei care au depus acest efort, cu sprijin și îndrumare de la inginerii care lucrează la autostradă. Le mulțumesc pe aceasta cale tuturor! Sper sa vă fie de folos!” a transmis Primarul orașului Tălmaciu Ioan Oancea.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*