Primarul Astrid Fodor a participat la o reuniune a primarilor de municipii din România

Primarul Astrid Fodor a participat la începutul acestei săptămâni la o reuniune de lucru a primarilor de municipii organizată de Asociația Municipiilor din România cu Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației – Cseke Attila și cu președintele Curții de Conturi a României – Mihai Busuioc.

Foto: Facebook Primăria municipiului Sibiu

Printre temele abordate în întâlnirea cu Ministrul Cseke Attila s-a numărat transmiterea în folosință gratuită bunurilor publice în favoarea autorităților/instituțiilor publice și închirierea bunurilor publice fără licitație publică.

Foto: Facebook Primăria municipiului Sibiu

De asemenea, s-a discutat despre regimul juridic al bunurilor imobile proprietatea statului, aflate în administrarea autorităților publice locale, în baza unor acte normative emise anterior intrării în vigoare a Codului Administrativ. Și proiectul de lege privind organizarea și funcționarea poliției locale a fost un punct de interes exprimat de primarii de municipii prezenți.

Foto: Facebook Primăria municipiului Sibiu

Cu președintele Curții de Conturi, Mihai Busuioc, primarii prezenți au discutat și au formulat întrebări referitoare la Regulamentul privind activitatea de audit public extern.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*